Wandelen in het bos van Ypey

11 juni

Het was dit keer een klein groepje, maar de weergoden waren ons welgezind. Het was prachtig weer, lekker zonnig, maar net niet te warm.

Het park van Ypey had in de laatste jaren een ingrijpende verandering ondergaan en was veranderd in een modern wandelpark waar van alles te beleven valt. Dat wilden we wel eens met eigen ogen zien.

En ja hoor, er was modern meubilair, maar ook de traditionele hangmatten ontbraken niet. En zeg nou zelf, als je je in een hangmat overgeeft aan de fantasie kan de beleving eindeloos mooi zijn.

De foto hieronder is gemaakt vanuit een hele veilige boomhut, maar de klimpaal is natuurlijk alweer iets uitdagender.


En wat is nu een Red Hat uitje zonder eten en drinken? Dat kan immers niet. Maar zonder dollen, het was een heel gezellige pick-nick die helemaal paste in het kader van low-budget activiteit. En het was reuze gezellig.

Jammer dat de kleur van de piramide zich niet beter vast liet leggen, want het was toch echt heel erg paars||| De organiserende dames wilden de andere ladies doen geloven dat dit speciaal voor hen gedaan was......

Na vanuit het nieuw aangelegde deel van het park teruggekeerd te zijn in het oude gedeelte, werd er besloten de middag met een kopje koffie te besluiten. De pauwen lieten zich ondertussen van hun beste kant zien, wat wij als ladies natuurlijk heel erg op prijs stelden. Wij doen er zelf namelijk ook alles aan om er zo mooi mogelijk uit te zien en daar willen wij ook wel mee pronken. Overeenkomst tussen Red Hat en de pauw: graag willen pronken met eigen veren!