SAMEN DENKEN IN HET GRONINGER MUSEUM

                   of anders gezegd

                     op bezoek bij

                   RODIN 

Nadat een ieder, 15 ladies,zich individueel van een geldig vervoersbewijs had voorzien, (de NS maakt het bijna onmogelijk om aan een groepskaart te komen) was het dit keer wel heel gemakkelijk om in de trein als groep bij elkaar te zitten.  Ook lady voor Lady Klaziena, lady 16,  die in Grijpskerk instapte was er nog plek.
Tijdens onze voetreis naar Huize Maas werden we bekeken, maar ook aangesproken. Halverwege onze voetreis hielden we even een fotostop. De dochter van lady Mieneke, (laatstgenoemde heeft een echte adellijke naam, maar die is mij even ontschoten), heeft enige mooie plaatjes geschoten.
Bij Huize Maas was het goed toeven. Pas toen ontdekte schrijver dezes, dat we hier al eens eerder waren geweest......onder andere zijn tasjes  hier niet altijd veilig, dus meisjes Pas Goed OP Uw Waar zo luidde het advies.

Onder het genot van een drankje werd na een lange studie de keuze voor het lunchgerecht gemaakt. 

Hoewel het een heel gezellig en geanimeerd samenzijn was, was  er ook nog zoiets als het bezoek aan het Groninger Museum. 

Nadat we de kassa gepasseerd waren maakten we de afspraak om rond kwart vier weer op deze plek samen te komen en splitste de groep zich op in kleinere groepjes. Na verloop van tijd was Everdina wat afgedwaald  en deed ze via de app een oproep om zich weer bij een groepje te kunnen vervoegen. Dat lukte via de wonderlijke telefoonwereld van vandaag.

 
In het museum liepen velen van ons tegen een nog onbekende waarschijnlijk oefenende Red Hatter in spé aan. Deze mevrouw was gekleed in de juiste kleuren, paarse broek, rood jasje rode accessoire in de vorm van een rode tas, maar de hoed ontbrak.

 

 

 

 

 

 

 

 

En hier is-ie dan

    DE DENKER