Traditiegetrouw zijn we ook dit jaar op de eerste vrijdag van de maand januari weer begonnen met het houden van een nieuwjaarsreceptie en zo'n avond begint natuurlijk met het uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar. Tevens was het mogelijk om rode en paarse en ook lila kledingstukken van eigenaar te laten veranderen.

Voorafgaand aan deze vrijdag waren er een paar ijzeldagen waardoor een ieder aan huis gekluisterd was. Dit leverde vele appjes op en zo werden er diverse afspraken gemaakt over wie wat en welk eten zou klaar maken, zodat we dit keer eens niet veels en veels te veel zouden hebben. De opzet is aardig geslaagd, zo kon er aan het eind van de avond geconcludeerd worden.

proost!!!!! op het jaar 2016


Het ging er allemaal zeer ontspannen aan toe, vaak staan wij ons er op voor dat we een desorganisatie zijn, maar dit keer was alles goed onder controle en het was er zeker niet minder gezellig om. Zowel het één als het ander was voortreffelijk klaar gemaakt en iedereen liet het zich goed smaken. Ondertussen werd er alom gebabbeld. En waarover spraken de dames dan wel niet?

Het ging bijvoorbeeld over de bandjes van de bh's van Marlies Dekker. Deze worden nu ook toegepast in de T-shirts en dat staat toch allercharmants.

En over de prachtige corsages en hoe inventief men is om deze op het spoor te komen.

Aan gespreksstof dus geen enkel gebrek.

Eh ja, moet dat echt, dat zingen....... ja.....

Uiteindelijk werd er uit volle borst gezongen, maar dit jaar zal het red hat lied nog veel, heel veel gezongen moeten worden, wil het ooit nog eens een streling voor het oor worden.

Ons Hennie heeft zich nu definitief bij ons gevoegd en ook Marga heeft zich bij onze groep aangesloten. Weest welkom meisjes!