een Stralende KerstInline afbeelding 1

zondag 20 december , 13.30 uur
RedHatChristmasParty !!!

kosten € 27.50 pp

 

 

Kerst High Tea en bijzaken in de Harmonie. 

Twee conclusies: 

1. Je kunt nog zo je best doen om iets leuks te verzinnen....HET KAN TEGENVALLEN. 

2. De “nazit” EN de “ treinreis” van en naar de bestemming blijken altijd het leukst. 

Waarom dan toch altijd die inspanningen ??  Nou we geven de moed niet op natuurlijk, de uitdaging om het WEL te laten lukken is altijd weer aanwezig. 

Laten we welzijn de meeste keren IS het ook leuk. 

Afgelopen zondag waren er maar 5 Reddies afwezig, dus een lang verhaal gaat dit niet worden. Bekijk de foto’s en jullie zijn weer op de hoogte van de gang van zaken. 

De ontvangst in de Harmonie was prima, gereserveerde tafels ( de enigen die mooi gedekt waren trouwens) thee en koffie in overvloed, de zoete en hartige hapjes ruim voldoende en smakelijk daar niet van ..echter wat betreft de Christmas Carols kwamen we bedrogen uit. Een droge uitleg van het ontstaan ervan, heel kleine stukjes muziek, weinig  beeld kortom... jammer...... Het optredende koor kwam pas bij het laatste optreden op stoom. Meezingen en deinen was er absoluut niet bij, hoewel een paar Reddies het even probeerde. Het overige publiek was ”not amused”.  Dus ..... toen de zaal begon leeg te lopen en er alleen nog RODE HOEDEN te zien waren kwam ook de alcohol op tafel en werd het toch nog gezellig. 

Weer enig geharrewar m.b.t. de treinenloop. Sommigen wilden wel naar huis maar de sneltrein stopt niet op ieder station, dus de halstarrigen verzonnen een ingewikkelde oplossing: met de sneltrein naar Buitenpost, daar een kwartier wachten op een winderig perron op de stoptrein en dan weer terug naar de verschillende  bestemmingen. Hoe komt een mens erop. 

Nee dan de alcoholische terraszitters, dat ging weer gesmeerd. Het weer liet het toe om buiten te zitten, de fleece dekentjes lagen klaar, Nou meiden laat maar komen die ober. Hij kwam, een jonkie, en waarachtig hij onthield uit het hoofd onze zeer warrige ( merlot of toch een sauvignon blanc, nee doe maar een chardonnay. of nee toch maar de huiswijn, én een cappucino, moet nog rijden) bestelling. 

Uiteindelijk nog hollen om de beoogde trein te halen. 

Intussen was door Adèle , op haar revalidatiebed een groepsapp aangemaakt, ach je wilt toch niks missen hè. Gelukkig ...het was zondagavond. maar anders..een compartiment vol giebelende, gillende ,whats- appende, filmende RODE HOEDEN. Het kon weer niet op. Maar ja gezellig !!!!! Het werd nog opletten dat iedereen op het juiste station de trein uitgemieterd werd want door rijden naar Groningen had er dik in gezeten. Dan had ook dit gezelschap een eerder genoemde oplossing moeten hanteren. Hoewel... in Groningen zijn ook nog leuke kroegen. 

Afijn het zit er weer op. Ondanks alles.. meisjes van de organisatie weer heel veel dank voor alle moeite uiteindelijk  was het weer super. 

Volgende gelegenheid om elkaar te zien VRIJDAG 8 JANUARI. Berichten hierover volgen nog. 

Warme groet Lady Luce.