FIETSTOCHT IN MEI

 

Het weer kan niet beter. Een stralende eerste zaterdag in mei waarop het mei-uitje zou plaatsvinden met als tussenstop Het Blote Voetenpad. Helaas waren er wat afzeggingen maar ook met een klein groepje kan het heel gezellig zijn. 

De natuur is prachtig in het vroege voorjaar en met heel veel plezier gingen we op pad. Helaas, voor één van ons was de fietstocht al snel ten einde. Nog voor we Buitenpost verlaten hadden ontdekte Lady Adèle , dat haar stalen ros die nacht te weinig stroom te eten had gekregen dus keerde zij terug naar huis om zich vervolgens met de voiture naar de eerste tussenstop te begeven. 

Alvorens er vertrokken wordt, hebben we altijd even oog voor de outfit die een ieder voor deze gelegenheid uit de kast gehaald heeft. Dit keer waren de prachtige laarzen va lady Jikke die om aandacht schreeuwen, want echt ze zijn beeldig.

Nadat lady Adèle zich weer bij ons gevoegd had, zijn we aan de thee gegaan. Mèt wat lekkers natuurlijk, maar niemand durfde het laatste stukje cake te nemen, maar het is wel opgeraakt.Tja, toen moesten de schoenen en de kousen uit. Niet iedereen voelde zich hier toe geroepen.

Maar onze lady Tineke laat het niet afweten. met haar zeevrouwervaring en haar zeewaardige onderdanen wordt deze uitdaging moeiteloos aangegaan. En met plezier zo te zien

                Zo kan het dus ook
Zo kan het dus ook

Een beetje uitdaging werd niet uit de weg gegaan, àls de voetjes maar droog konden blijven.

Deze prachtige middag werd afgesloten met een heerlijk pick-nick waar geen nee te vinden was. Er was voor een ieder MEER dan genoeg.