ALMERE EN ERICA

Op 24 maart ging de reis naar Almere. Daar zouden we Erica ontmoeten en zij zou een rondleiding geven en ons ondertussen vertellen over datgene wat zij in het afgelopen half jaar te weten was gekomen over de stad Almere, waarheen zij verhuisd is.

Ze hoorde weer even helemaal bij ons en was voor deze gelegenheid weer gekleed in de passende kleurige outfit van de Reddies.

Erica begint haar verhaal over de rondleiding door Almere. Iedereen lijkt nog heel erg geïnteresseerd, maar...…. 

er is onderweg zoveel leuks te beleven en ja SPELEN, in dit geval MEESPELEN is toch wel het allerleukste om te doen,  vinden de ladies dus er wordt vol overgave mee getrommeld.

Na nog van een gratis aangeboden heerlijk nieuw drankje genoten te hebben en met voor bijna iedereen een rode roos, gekregen van de PvdA die daar een actie voerden, ging de excursie verder.

Is iedereen weer bij de les? Ja hoor Erica, we kunnen verder!


We bemoeien ons niet meer met vreemd volk, we proberen hooguit nog even een nieuw bankje uit.

We gaan nog even naar het havengebied bootjes kijken, maar och dames, wat waaide het daar en het was toch wel een beetje erg fris....

Maar opeens liepen we tegen een treintje aan. Met een beetje passen en meten konden we bijna allemaal mee.

Maar ook daar werden we ook niet echt warm van

Bij een Berenrestaurant hebben we heerlijk geluncht, konden we nog wat bijkletsen met Erica en uiteindelijk waren we weer wat warm geworden.

Buiten scheen de zon inmiddels  en na nog even over een markt geslenterd te hebben was het al weer tijd om naar de trein te gaan. Het was een prachtige dag en het was erg leuk om Erica weer te zien.

Dag Erica, bedankt voor de gezellige dag en tot ziens.