Vrijdagmiddag 25 mei jl.
 
"Vóór een klein stationnetje,
's-middags na vijf uren,
zaten Rode Hoedjes netjes op een rij.
Toen om zeven uren,
blies Vice op haar fluitje.
Dag, dag lieve meisjes,
weg zijn zij".
 
In cognito, met zonnebril en snor, eerst maar eens langs gereden, stel je voor dat er niemand is, bijna Pinksteren toch, iedereen op de camping of boot of zoiets.
Waarachtig ze zitten er !!! Bochtje maken en parkeren dan maar.
Er steekt juist een Rode Haarband op High Heels elegant over... wie mag dat wel zijn ?.
Aangekomen bij het clubje wachtte een verrassing, op drie na allemaal nieuwe gezichten, zoals daar waren Pink Lady Alma, nou ja die is niet zo nieuw meer, markiezin Hannelore( Hanny), Tsarina Catharina( Ineke), Freule Reinalda( Reino), en nog het voetvolk Jikke, Nieneke, Reina, ja meisjes verschil moet er zijn hé.
Ik heb het boek der adeldom er eens op nageslagen, maar er zijn baronessen, hertoginnen, prinsessen en nog veel meer in de aanbieding, verzin maar wat.
Zelf blijf ik altijd een Lady, een Lady, een Lady , een Lady, ook al is het komedie.. (Imca Marina, weet je nog?)
Maar goed, gelukkig was daar eindelijk ook Gravin Ucks weer eens van de partij. Er schortte hier en daar nog het e.e.a. aan de paarse outfit, maar ja, zo uit het werk hé. beetje moeilijk. Nou daar had Vice Rita het volgende opgevonden "kleding mee in neutraal plastic tasje en bij Ab in de kleedkamer ( zonder Ab hoor, ja zeg, ze gaat nu wel weer op zich zelf wonen maar dat betekent nog niet.... ja zo kannie wel weer) hoe dan ook zo gepiept.
Leuke nieuwe vrouwen trouwens, helemaal perfekt voor ons gedesorganiseerd clubje, zo te horen en te zien zeker bereid om "met stokken lang straathekken te ratelen, en op alle alarmknoppen te drukken en bloemen te plukken in andermans tuin". Kennen jullie je klassieken nog vrouwen?
Nou het was dus een gezellige boel. Tsarina Catharina, liet haar butler/kok Ab de nodige foto's maken.
Ik heb ze ontvangen, weet niet of iedereen ze heeft gezien, anders maar even naar Lady Adèle sturen, dan zet zij ze op de side.
Ze zijn wel heel leuk, tsarinaatje dank je wel.
Zie sommigen van jullie in Beetsterzwaag as, vrijdag,
Dag lieve Reddies. tot gauw.Rood/Paarse groet, Lady Luce.